Skip to content Skip to footer

Aberdeen over klantervaring: hoe toonaangevende bedrijven slagen met klantactiviteiten

Gepubliceerd door: ServiceNow

Aberdeen onderzocht 1.357 bedrijven uit meer dan 10 industrieën om hun beste strategische prioriteiten en kernmogelijkheden te delen voor het beheren van klantenactiviteiten- wanneer klantenservice samen met middelste en back-office teams werkt om problemen met de klant op te lossen. Krijg nieuwe inzichten uit deze exclusieve bevindingen.
Ga met ons mee om te horen wat uw sectorvelden deelden als pijlers van hun back-office en succesvolle klantervaring. U krijgt inzichten in hoe toonaangevende bedrijven digitale transformatie beheren en service en back-office-activiteiten beheren-wat een betere samenwerking op alle afdelingen mogelijk maakt. Je zal leren:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow