Skip to content Skip to footer

De totale economische impact van PayPal's Enterprise Payment Solutions

Gepubliceerd door: PayPal

De enterprise-oplossingen van PayPal leveren snel en op schaal creditcard op bedrijfsniveau en alternatieve betalingsverwerkingsdiensten tijdens het stimuleren van autorisatietarieven. Handelaars kunnen de eigen betaalmethoden van PayPal aanbieden, evenals een aantal andere betaalmethoden zoals digitale portefeuilles en andere lokale betaalmethoden. PayPal kan helpen bij het mogelijk maken van nieuwe verkopen via partnerkanalen met zijn unieke orkestratietechnologie, nieuwe klanten introduceren door gebruik te maken van de familie van de PayPal en betalingsgerelateerde kostenbesparingen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord PayPal contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. PayPal websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 25 pagina's

Meer bronnen van PayPal