Skip to content Skip to footer

Market Livestream Shopping Index: bevindingen om merken en retailers te helpen bij het maken van livestream strategieën

Gepubliceerd door: MARKET

Volgens McKinsey Digital is Live Commerce snel geëvolueerd in China, waardoor minder dan vijf jaar nodig is om zich te ontwikkelen tot een innovatief verkoopkanaal. De omzet zal naar verwachting dit jaar $ 423 miljard bereiken. Hoewel de VS langzamer te gebruiken is geweest, is de markt van werkwoords in staat om Amerikaanse retailers het meest uitgebreide online winkelen- en livestream -platform te bieden dat vandaag beschikbaar is. Volgens een recent werkwoordonderzoek zijn Amerikaanse consumenten klaar om deze vorm van winkelen aan te nemen.
Om deze vragen en meer te beantwoorden, werkte de markt samen met onderzoeksbureau 1Q om 1.000 Amerikaanse consumenten te onderzoeken over hun online winkelgewoonten en voorkeuren. De Market Livestream Shopping Index onthult de volgende bevindingen om retailers te helpen hun livestream -strategieën te maken.
Download nu om meer te ontdekken

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord MARKET contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. MARKET websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van MARKET