Skip to content Skip to footer

Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw digitale ervaringsplatform geschikt is voor uw behoeften

Gepubliceerd door: Sitecore

De verwachtingen van klanten zijn nooit hoger geweest. We verwachten allemaal meer, vooral online. We willen ervaringen die gepersonaliseerd en relevant zijn, in elk digitaal contactpunt.
Hoewel meer dan een derde van de marketingleiders en C-niveau leidinggevenden zeggen dat personalisatie van digitale ervaringen een concurrentievoordeel is voor hun bedrijf, uitten een groot aantal consumenten nog steeds ontevredenheid over hun ervaringen.
Waarom? Omdat talent en visie nutteloos worden gemaakt als de technologie waarop u vertrouwt om uw campagne te leveren, niet geschikt is voor het doel.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sitecore contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sitecore websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorie├źn:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 6 pagina's

Meer bronnen van Sitecore