Skip to content Skip to footer

Het oplossen van 7 uitdagingen voor marketingprojectmanagement

Gepubliceerd door: Adobe Workfront

Er zijn enkele stressoren die alle marketeers als 'onderdeel van de baan' accepteren: projecten starten met imperfecte of onvolledige informatie, onderhandelen met collega's voor toegang tot specifieke teamleden, voorbij deadlines varen, late nacht klauteren om bestanden af ​​te ronden en eruit te halen de deur, en meer. Volgens een recent onderzoek onder marketeers over de hele wereld, melden 9 van de 10 frustraties die hen weerhouden hun hoogste werkzaamheden te voltooien. Marketeers besteden zelfs 81 procent van hun werkdag jongleren met activiteiten, zoals vergaderingen, administratief werk, e -mail, het opjagen van bestanden en triagerende werkverzoeken. Dat laat niet veel tijd over om het werk met de hoogste waarde te doen. En de gemeenschappelijke oplossingen-werkende nachten en weekends om in te halen, verplichte statusbijeenkomsten, onhandelbare middelen spreadsheets en meer-zijn niets meer dan pleisters.
We verdragen deze frustraties omdat we geloven dat ze deel uitmaken van het overgangsritueel om het in de marketingwereld te maken. Maar deze uitdagingen hoeven uw dagelijkse dag niet te definiëren. Om de beste manier te vinden om zware en gecompliceerde workloads vakkundig te beheren, moet u de ware bronnen van de frustraties regelmatig begrijpen waarmee marketeers worden geconfronteerd. Lees verder om zeven van de meest voorkomende uitdagingen te leren en wat u kunt doen om ze te repareren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe Workfront contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe Workfront websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 21 pagina's

Meer bronnen van Adobe Workfront