Skip to content Skip to footer

Controle freaks freak voor redding

Gepubliceerd door: GoTo

Ontmoet uw CX-doelstellingen consequent in facility en externe klantenondersteuningsteams met een bewezen oplossing.
Het personeelsbestand van vandaag omarmt flexibiliteit, waarbij de meerderheid (64%) van de klantenservice op afstand of in hybride werksituaties werkt en slechts 36% in een bedrijfsfaciliteit. Dat is een enorme verschuiving van waar het was vóór de pandemie, waar de meerderheid van de werknemers (51%) in faciliteit was.
Terwijl klantenservice-agenten profiteren van de vele voordelen van flexibel werk- zoals minder woon-werkverkeer en een beter evenwicht tussen werk/leven- worstelen hun managers met het gebrek aan zichtbaarheid in de dagelijkse activiteiten van hun ondersteuningsteams. Als ze hun agenten niet op het werk kunnen zien, hoe kunnen ze ervoor zorgen dat agenten een consistente klantervaring (CX) leveren, de tools die ze gebruiken, veilig en betrouwbaar zijn en de prestaties van agent opsporen?
Om de controle te nemen, hebt u een externe ondersteuningsoplossing nodig met meer bedieningselementen. Download dit e -boek nu.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord GoTo contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. GoTo websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van GoTo