Skip to content Skip to footer

De gids van de marketeer om met behendigheid te verhuizen

Gepubliceerd door: Adobe Workfront

Over de gids
Zo snel en wendbaar, het voelt nauwelijks als werkmanagement.
Er is niets meer verstikt voor het succes van een marketingteam dan trage, verkeerd beheerde workflows. En met de digitale wereld met een bliksemsnelheid en de verwachtingen van de klant hoger dan ooit, is het nog nooit zo belangrijk geweest om uw team en functionaliteit behendig en verbonden te kunnen houden.
Gelukkig zijn er manieren om de behendigheid van uw marketingteam in elke fase te vergroten - vanaf de inname van nieuwe werkverzoeken tot aan de levering van definitieve activa.
Ontdekt in de marketeergids om met behendigheid te verhuizen, hoe u uw processen kunt verbeteren om snel betere klantervaringen te bieden.
Vul het formulier in om de gids te downloaden.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe Workfront contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe Workfront websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Adobe Workfront