Skip to content Skip to footer

Het beste van beide markten: vijf redenen om een ​​hybride platform te kiezen dat B2B ondersteunt en Direct-to-Consumer verkopen

Gepubliceerd door: Adobe

De consumenten van vandaag winkelen meer dan ooit online. Digitale handel steeg met 76 procent joj in juni 20201, en veel van die aankopen zijn rechtstreeks bij fabrikanten. Het is dan ook geen verrassing dat B2B-bedrijven de direct-to-consumer (D2C) -markt betreden in groeiende aantallen. Het is zowel een nieuwe bron van inkomsten als een geweldige manier om te begrijpen hoe mensen hun producten gebruiken en hoe ze kunnen worden verbeterd.
En het tegenovergestelde is ook waar: een groeiend aantal consumentgerichte bedrijven gaan in B2B-handel. In de VS zijn online B2B-verkoop meer dan dubbele online detailhandelsverkopen, en bedrijven van Business-to-Consumer (B2C) willen er een stukje van.
Dit e -boek identificeert vijf redenen om een ​​hybride handelsplatform te kiezen dat een sterke B2B- en D2C -functionaliteit combineert.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Adobe